Logo RSW Lekdetecties

Voor elke situatie een oplossing dankzij lekdetectie

Bij RSW Lekdetecties streven we ernaar om je hoogwaardige diensten te bieden die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om een algemene lekdetectie, dakinspecties, warmtelekdetecties of het detecteren van lekken in leidingen, je kan vertrouwen op onze expertise en geavanceerde technologieën om je te helpen bij het oplossen van lekkageproblemen en het behouden van de integriteit van jouw woning of bedrijfspand.

Rapport Lekdetectie De Vocht Lier

Dakinspectie

Onze dakinspecties bieden een grondige analyse van de conditie van je dak en helpen bij het identificeren van eventuele lekkages of zwakke plekken.

Met behulp van geavanceerde technieken, zoals thermografie en visuele inspectie, kunnen we problematische gebieden nauwkeurig lokaliseren en aanbevelingen doen voor herstel of onderhoud.

Lekdetectie warmtelekdetectie met thermische camera

Warmtelekdetectie

Met behulp van thermografische beeldvormingstechnologie kunnen we gebieden lokaliseren waar warmte ontsnapt, zoals slecht geïsoleerde muren, ramen of deuren

Op basis
van deze informatie kunnen we aanbevelingen doen om jouw
energie-efficiëntie te verbeteren en
je energiekosten te verlagen
.

Waterlekdetectie zonder breekwerk

Detecteren van lekken in transportleidingen

Met behulp van geavanceerde lekdetectiemethoden, zoals ultrasone metingen en druktests, kunnen we lekkages nauwkeurig lokaliseren, zelfs in complexe leidingnetwerken.

Dit stelt ons in staat om snel en efficiënt de bron van het probleem te identificeren en aanbevelingen te doen voor reparatie of vervanging.

Hoe gaan we te werk bij een lekdetectie?

Bij RSW Lekdetecties streven we ernaar om het volledige proces transparant en stressvrij te maken, vanaf het aankaarten van het probleem tot het verhelpen ervan door middel van nauwkeurige aanbevelingen. Ons doel is om je gemoedsrust te geven en je te helpen bij het behoud van de integriteit van je woning of bedrijfspand.

Probleem aankaarten

Neem contact met ons op en bespreek het lekkageprobleem dat je ervaart. We staan klaar om naar je zorgen te luisteren en je vragen te beantwoorden.

We bespreken samen alle details, zoals de aard van de lekkage, eventuele zichtbare tekenen en andere relevante informatie.

Probleem opsporen

We voeren een grondige lekdetectie uit met behulp van geavanceerde lekdetectiemethoden.

We maken gebruik van ultrasone metingen, thermografie, endoscopie en druktests om het probleem accuraat te lokaliseren, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Deze stap helpt ons om de exacte bron en omvang van de lekkage vast te stellen.

Duidelijke rapportage

We voorzien een duidelijk lekdetectie rapport waarin we de gevonden lekkages beschrijven en mogelijke oplossingen aangeven.

Dit stelt je in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen over de vervolgstappen en welke reparaties er nodig zijn om de lekkage effectief te verhelpen.